Koselig uteplass med terrassevarmer
Varme utendørs

Med terrassevarmer forlenges sommeren

For oss i nord, har vi korte sommersesonger. Perioden kan være kort men også dagene. Med terrassevarmer går det fra deilige sommerdager til også deilige sommerkvelder og netter.

Ferdig montert i Brumunddal, Hamar, Stange, Gjøvik og Lillehammer

«Lite lys, og mye varme», energieffektive og gode produkter. Vi tilbyr mange typer varmelamper og vi kan garantere noe som passer akkurat deg og ditt behov. Lamper for oppheng, tårnlamper, bordlamper (mobile for både på og under bordet).
Om selve lyset ikke er for deg, har vi lamper som ikke avgir lys. Og er du interessert av litt ekstra stemning, tilbyr vi lamper med vannavstøtende høyttalere for musikktilkobling via Bluetooth.
Reflektorer av ypperste kvalitet som medfører ekstremt god retningsstyrt varmeeffekt, og god sidespredning.

Våre varmelamper er tidløse, har lekre design og en en super kvalitet med trygg og god sikkerhet. Med dette, vil sesongene kunne forlenges i begge ender.

For ditt behov eller ønske av kontroll, tilbyr vi lamper med styring via fjernkontroll eller App/bluetooth.


Terassevarmer nærbilde
Terrasse med terassevarmer under pergola med nedtrekkbar screen
No items found.
fantastiske muligheter

Effektive løsninger innen terassevarme

Veggmontert terassevarmer på veranda

Terassevarmer veggmontert

Info kommer

Frittstående terassevarmer på veranda

Terassevarmer frittstående

Info kommer

No items found.
No items found.
Enkel forutsigbar prosess

Se hvordan vi går frem - Enkelt og greit

Avtal tid
1.
Avtal tid

Kontakt oss og avtal tid for hjemmebesøk hos deg. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Avtaler tid for gratis befaring
2.
Gratis befaring

På befaringen finner vi sammen de beste løsningene. Med oss har masse brosjyrer så du kan se alle de flotte løsningene vi kan tilby.

Gratis befaring
3.
Tilbud

Tilbudet sendes deg på epost samme dag, senest innen to dager. Med full oversikt over pris og fremdrift. Med full forutsigbarhet tar du beslutningen om du vil fornye hjemmet ditt med oss.

Kunde mottar tilbud
4.
Montering

Vi monterer din nye terassevarmer. Du ser over at alt svarer til forventning. Så er det bare å inviterer du venner og familie over på grilling for å feire den nye flotte oppgraderingen!

Alt monteres til avtalt tid

Hva du kan forvente av oss

Det er utrolig mye vi kan snakke om hva det gjelder det vi står for, når det gjelder produkter og løsninger, miljø og kvalitet etc.

Miljøvennlig

I vår tid er det virkelig viktig å tenke på miljø, dette jobber vi alltid mot på forskjellige måter og områder. Selvfølgelig er vi Miljøfyrtårn-sertifisert.

Spesialtilpassning

Det er viktig at når du handler fra oss at du er 100% fornøyd, derfor skreddersyr vi alt for beste resultat som du skal være glad for i lang tid.

Engasjerte fagfolk

Det er ingen tvil om hva vi i Prima Sol brenner for! Med 30 års erfaring og flere som rett og slett har vokst opp i bransjen ligger solskjermingen i trygge, genuine hender.

Ferdig montert

Monteringen tilbyr vi av ren selvfølge, med beste erfaring og øyne på alt, hva det gjelder nøyaktighet, sikkerhet og forsiktighet,

Valuta for pengene

Skreddersydd, kvalitet og lokalt. Med riktige produkter, riktige mål og en genuin interesse for trivsel i lokalområdet, kan vi alltid regnes med.

Høy kvalitet

Med den lange erfaringen vi har, har vi automatisk kunnet skille bra og dårlige leverandører. Kvalitet er viktig og vi leverer kun det beste.

Ta kontakt for gratis befaring. Helt uforpliktende!
Kontakt oss