Pergola, screens, markiser og persienner på terrasse
Solskjerming utvendig

Nyt sommeren med ny pergola, markise eller persienner

Hage eller uteplass, terrasse eller vinterhage. Behov og stemning løses både ute og inne.

Ferdig montert i Brumunddal, Hamar, Stange, Gjøvik og Lillehammer

Med balansen som begynner ute får vi det enda bedre inne. Vi hjelper med løsninger for ditt hjem med våre utvendige produkter. Det kan være for behov sett innenfra eller muligheter til å nyte livet ute på terrassen eller i hagen.

Uteplass skjermet med pergola og screens. Varmet av varmelampe
screen utvendig
No items found.
fantastiske muligheter

Moderne løsninger innen utvendig solskjerming

Pergola over uteplass skjermer for solen

Pergola

Vi leverer pergolaløsninger for enhver smak og for hvert behov. Bare himmelen kan lage begrensningen av løsninger. Selvbærende, stillestående, veggsittende, hva du enn er i behov av. Pergola kan leveres med integrerte LED-lys for å sikre enda mer komfort, både i ramme og tak.
Moderne design, for alles øyne og smak.

Det er brannsikre, skyggegivende og svært stabile materialer som også beskytter mot sol, UV-stråler, vind og regn. Velg side- eller levegger i glass eller screen, rammer i stål eller tre. Motorisert fjernstyring går å velge, heve-/senke-sideskjermer. Alle muligheter er der, ta kontakt. Vi kommer gladelig på befaring, helt gratis og uforpliktende.

Monterte markiser utvendig på hus

Markiser

Fra starten til Prima Sol var markiser hovedfokus og med dette har vi vært med på en utrolig lang og fin reise med mye utvikling. Markisene vi tilbyr er av beste kvalitet og selvsagt produsert for å klare våre værforhold her i norden.
Markiser er perfekt solskjerming når du samtidig ønsker å kunne se verden utenfor for fullt. Terrassemarkiser vil gi den beste stemningen, om du ønsker det litt mer svalt med skygge, eller mer lunt på kveldene.

Våre fasade- og vindusmarkiser passer alle fasader og vinduer, eneboliger og rekkehus. Vi leverer til private hjem, næring og proff.
Ta kontakt for gratis og uforpliktende befaring. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg.

Monterte persienner og skråpersienner på hus

Persienner utvendig

Våre persienner er pålitelige og beskytter deg ikke bare mot solen som iblant kan være aggressiv, men også mot dårlig vær og nysgjerrige blikk fra forbipasserende. Insektnett kan vi også stille med.

Gjennomprøvde  og gode kvalitetsprodukter, levert i den fargen du ønsker. Du selv vil kunne bestemme hvor mye lys som strømmer inn i interiøret. Våre persienner reflekterer solstrålene før de kommer inn i rommet, noe som forhindrer ubehagelig overoppheting. Om sommeren vil persienner gi utendørs passiv kjøling.  På vinteren gjør persiennene dessuten det lunere og reduserer varmetapet gjennom vinduer.

Drift og styring etter ditt behov, betjeningen er veldig enkel. Du vil kunne styre med et enkelt håndtak, eller knapper koblet til en elektrisk motor. For den beste komforten, vil du også kunne koble persiennene til et Smart Home-system (Spør våre eksperter)

Solseil over uteplass skjermer for sollys

Solseil

Med seil vil du få den beste løsningen for deg, solseilet blir sydd etter dine mål, der du ønsker produktet og solskjermingen, Du vil kunne beskytte deg mot solen, men fortsatt ha en fin frihetsfølelse da solseil ikke vil være i veien for noe annet.

Om du ikke ønsker skygge, vil du kunne rulle inn seilet. Vi leverer både manuell styring og motoriserte løsninger.
Solseil er et moderne produkt som kan passe like bra i hagen som på terrassen og vil gi utseendet på plassen et reelt løft!

Monterte screens på bygning

Screen

Prima Sol kan tilby moderne solskjerming med Screen. Disse er vanligvis montert på utsiden av et vindu eller en glassvegg. Screens er fremfor alt designet
for å gi ekstra beskyttelse mot overdreven sollys, samt overoppheting av vinduer og rom i bygningen.

Takket være Screens, kan man spare opptil 58% på kostnader for kjøling på sommeren. På vinteren kan tett installerte Screens redusere varmetapet gjennom vinduer med 40% eller mer, noe som tilsvarer omtrent 20% energibesparelse på oppvarming.
Screens reflekterer dessuten så mye som opptil 95% solenergi og lar deg dermed spare ekstra penger på annen kunstig belysning.

Screen vil kunne passe alle type boliger, kommersielle og offentlige bygninger. De er superenkle å vedlikeholde og utrolig praktiske med innebygde elektriske motorer. Styring kan gjøres med fjernkontroll, veggbryter eller en smarttelefon/nettbrett. 

Det er også muligheter for å kombinere grupper med innebygde sensorer for hindringsdeteksjon. 
Vi tilbyr motorer drevet av solarbatteri, uten 230V strømtilkobling, samt automatiske sol- og vindsensorer.

Tekstilene i våre screens er estetiske og kommer fra verdens beste tekstilprodusenter. En stoffsamling med over 100 farger og du vil kunne velge tetthet, avhengig av hva du selv ønsker i forhold til design og komfort. 

Vi har 2 års garanti på våre produkter og 5 års garanti for utvalgte tekstiler, motorer og systemer. 
Hver Screen gjennomgår alltid alltid en veldig streng og profesjonell kvalitetskontrollprosess, inkludert funksjonalitetstester og justeringer utført på et teknologisk, avansert testløft. Alle Screens er produsert i samsvar med EUs sikkerhetsstandarder, har samsvarserklæring og er CE-merket. 

Mobiltelefon og fjernstyring

Smart Home Solskjerming

Frigjør deg fra hverdagens stress! Å installere motoriserte screen, persienner, terrassemarkiser eller porter er første skritt mot å gjøre livet i hjemmet mer bekvemt. Ved å legge til en viss konnektivitet får du enkelt mest mulig ut av boligen.

Med et trykk på den smarte kontrollen eller i appen lukker du og slår av smarthjem-enhetene, f.eks. persienner og belysning, når du forlater huset hver morgen.
Aktiver dem på nytt når du kommer hjem igjen.
Det er også mulig å styre enhetene med en kompatibel stemmeassistent.

Programmer de motoriserte screenene og persiennene slik at de reagerer på forholdene utendørs.
Om sommeren lukkes screen eller persiennene automatisk så snart innetemperaturen overstiger 25 °C.
Dermed beskytter du møbler, kjæledyr og planter mot solstrålene og holder huset svalt.

Du utsetter også behovet for å slå på klimaanlegget.
Om vinteren fungerer solen som en ekstra varmekilde.
De elektriske sjalusiene og persiennene åpnes for å slippe inn varmen, og de lukkes når solen går ned for å beholde varmen inne i huset.

Uansett hvor du befinner deg eller hva klokken er, kan du sjekke terrassmarkisen i TaHoma®-appen for å se om de er ute eller inne.
Og hvis du glemmer å lukke dem, behøves det bare et enkelt trykk i appen.

Forventer du en leveranse? Da kan du åpne porten og garasjedøren fra mobilen.
Pakkene leveres i garasjen, og du kan sjekke at alt er OK.

Fra bilen kan du gi en stemmekommando om å åpne porten når du er 500m fra huset.

Få det til å se ut som du er hjemme når du egentlig er bortreist eller på jobb. Funksjonen for nærværssimulering åpner de motoriserte persiennen automatisk om morgenen, akkurat som hver morgen. Om kvelden lukkes de og lyset slås på som vanlig. Sett utenfra virker det som om du er hjemme.
Dermed forblir boligen sikret.

No items found.
No items found.
Enkel forutsigbar prosess

Se hvordan vi går frem - Enkelt og greit

Avtal tid
1.
Avtal tid

Kontakt oss og avtal tid for hjemmebesøk hos deg. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Avtaler tid for gratis befaring
2.
Gratis befaring

På befaringen finner vi sammen de beste løsningene. Med oss har masse prøver. Mål og beregninger gjøres.

Gratis befaring
3.
Tilbud

Tilbudet sendes deg på epost samme dag, senest innen to dager. Med full oversikt over pris og fremdrift. Med full forutsigbarhet tar du beslutningen om du vil fornye hjemmet ditt med oss.

Kunde mottar tilbud
4.
Montering

Arbeidet utføres til avtalt tid. Du ser over at alt svarer til forventning. Så er det bare å inviterer du venner og familie over på middag for å feire den nye flotte oppgraderingen!

Alt monteres til avtalt tid

Hva du kan forvente av oss

Det er utrolig mye vi kan snakke om hva det gjelder det vi står for, når det gjelder produkter og løsninger, miljø og kvalitet etc.

Miljøvennlig

I vår tid er det virkelig viktig å tenke på miljø, dette jobber vi alltid mot på forskjellige måter og områder. Selvfølgelig er vi Miljøfyrtårn-sertifisert.

Spesialtilpassning

Det er viktig at når du handler fra oss at du er 100% fornøyd, derfor skreddersyr vi alt for beste resultat som du skal være glad for i lang tid.

Engasjerte fagfolk

Det er ingen tvil om hva vi i Prima Sol brenner for! Med 30 års erfaring og flere som rett og slett har vokst opp i bransjen ligger solskjermingen i trygge, genuine hender.

Ferdig montert

Monteringen tilbyr vi av ren selvfølge, med beste erfaring og øyne på alt, hva det gjelder nøyaktighet, sikkerhet og forsiktighet,

Valuta for pengene

Skreddersydd, kvalitet og lokalt. Med riktige produkter, riktige mål og en genuin interesse for trivsel i lokalområdet, kan vi alltid regnes med.

Høy kvalitet

Med den lange erfaringen vi har, har vi automatisk kunnet skille bra og dårlige leverandører. Kvalitet er viktig og vi leverer kun det beste.

Ta kontakt for gratis befaring. Helt uforpliktende!
Kontakt oss