Kjøkken med persienner montert
Solskjerming innvendig

Perfekt lysforhold med plisségardin, lameller eller persienner

Rett balanse i ditt hjem, med solen vi alle elsker.

Ferdig montert i Brumunddal, Hamar, Stange, Gjøvik og Lillehammer

Vi vet at solskjerming i hjemmet ikke bare handler om å holde solen ute. Vi legger tilrette for stemningen, den gode nattesøvnen og det fine utseendet med din egne stil i skreddersydde alternativ.

Rullgardiner på stue for solskjerming
Kjøkken med gardiner og persienner
No items found.
fantastiske muligheter

Moderne løsninger innen solskjerming innvendig

Plissegardinger på kjøkken skjermer for solen

Plissègardiner

Plissè- og dupligardinene vi leverer har lett for å gi fra seg de mest utrolige uttrykk, ikke bare fordi du kan velge mellom over 100 forskjellige stoffer i forskjellige farger, ulike nyanser og mønster, men også fordi vi kan tilpasse dem til så mange ulike vinduer. Rette, runde, skjeve eller skrå, vi fikser!

Med både plissè og Duette/Dupli har du veldig mange muligheter, stoffmessig, hvor du har alternativ fra semi-transparent til mørkleggende, visse har dessuten varmereflekterende egenskaper. Avhengig av modell betjenes plissè- og dupligardiner med motor, kjedetrekk, håndtak eller snor.

Innvendige persienne på kjøkken

Persienner innvendig

Persienner har vært populært lenge og er her fortsatt for å bli. Vi har persienner for ethvert budsjett og selvfølgelig de beste løsningene. Vi kan både tilby persienner i resirkulert aluminium og trepersienner.

Uansett hva du ønsker deg eller har behov for, vil vi hjelpe deg med å finne det beste for en bedre helhet i din bolig eller arbeidsplass. Vi har mange farger å velge mellom og forskjellige bredder på lamellen. Det fine med persienner er at du vil kunne justere lyset med en fin og jevn balanse, dette fordi du kan vippe og vinkle persiennene så lysstrålene kan entre der du vil, du kan holde solen ute om ønskelig og eventuelt hindre innsyn. Spør oss om råd, vi har alltid gratis befaring, helt uforpliktende.

Du har flere alternativ for betjening av persienner; med klassisk trekksnor eller vendestang, håndtak for små vinduer og selvfølgelig en fin luksus med motorisert betjening.

Lamellgardiner på stue

Lamellgardiner

Lameller er en klassisk stil, hvor du kan for eksempel skjerme solen eller innsyn i den ene retningen og ha en annen utsikt i den andre retningen. Lamellgardinen er utviklet og det finnes nå flere løsninger enn før. For eksempel trenger man ikke kjede i bunn, men vi leverer også med innsveisede bunnlodd.

Farger finnes det så klart masse å velge mellom. Her kan også den mer lekne ha det ekstra gøy, da du kan ha forskjellige fargekombinasjoner i samme gardiner og lamellene kan enkelt byttes i fremtiden om du ønsker en forandring.

Som betjening kan du velge kjede som er brukt tradisjonelt, men nytt er at vi også leverer stang som enkelt skyves og vris. Dette er en fin oppgradering i typen for enklere betjening. Selvfølgelig tilbyr vi også motorisert betjening, noe vi også anbefaler sterkt.

Liftgardiner på stue over sofa

Liftgardiner

Du får det ikke mer skreddersydd enn når du velger liftgardiner. Her kan du velge fra alt av stoffer og farger, noe som gjør at du får ditt resultat helt tilpasset dine ønsker og behov.
Liftgardiner blir bare mer og mer populært og ditt hjem vil få et utrolig koselig og stemningsfullt uttrykk.
Din personlige stil vil kunne lyse rett igjennom, med den beste kvaliteten og løsningen for et dekorativt hjem eller arbeidsplass. Et tips er liftgardiner på hytta. Da beholder du den gammeldagse, koselige hyttefølelsen mange ønsker på fjellet.

Rullegardiner på stue

Rullegardiner

Med rullegardiner har du ikke bare mulighet til å skjerme for solen, men med våre ulike løsninger med mange farger og typer tilbehør, vil du kunne få et helt fantastisk og mer eksklusivt resultat.

Vi har et hav av utvalg når det gjelder farger og mønster, men du velger også hvilken grad av lystetthet du ønsker. Noen stoffer har dessuten ekstra sikkerhet med flammehemmende materiale som passer bra til f.eks. barnerom, barnehager eller andre typer institusjoner.

Duo-rullegardiner gir et enda mer luksuriøst uttrykk, den har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, da kan du justere lysinnslipp etter behov. Mulighet for elektrisk betjening med skjult batterimotor. Bruk enkelt en fjernkontroll eller smarttelefonen/nettbrettet

Mobiltelefon og fjernstyring

Smart Home Solskjerming

Frigjør deg fra hverdagens stress! Å installere motoriserte screen, persienner, terrassemarkiser eller porter er første skritt mot å gjøre livet i hjemmet mer bekvemt. Ved å legge til en viss konnektivitet får du enkelt mest mulig ut av boligen.

Med et trykk på den smarte kontrollen eller i appen lukker du og slår av smarthjem-enhetene, f.eks. persienner og belysning, når du forlater huset hver morgen.
Aktiver dem på nytt når du kommer hjem igjen.
Det er også mulig å styre enhetene med en kompatibel stemmeassistent.

Programmer de motoriserte screenene og persiennene slik at de reagerer på forholdene utendørs.
Om sommeren lukkes screen eller persiennene automatisk så snart innetemperaturen overstiger 25 °C.
Dermed beskytter du møbler, kjæledyr og planter mot solstrålene og holder huset svalt.

Du utsetter også behovet for å slå på klimaanlegget.
Om vinteren fungerer solen som en ekstra varmekilde.
De elektriske sjalusiene og persiennene åpnes for å slippe inn varmen, og de lukkes når solen går ned for å beholde varmen inne i huset.

Uansett hvor du befinner deg eller hva klokken er, kan du sjekke terrassmarkisen i TaHoma®-appen for å se om de er ute eller inne.
Og hvis du glemmer å lukke dem, behøves det bare et enkelt trykk i appen.

Forventer du en leveranse? Da kan du åpne porten og garasjedøren fra mobilen.
Pakkene leveres i garasjen, og du kan sjekke at alt er OK.

Fra bilen kan du gi en stemmekommando om å åpne porten når du er 500m fra huset.

Få det til å se ut som du er hjemme når du egentlig er bortreist eller på jobb. Funksjonen for nærværssimulering åpner de motoriserte persiennen automatisk om morgenen, akkurat som hver morgen. Om kvelden lukkes de og lyset slås på som vanlig. Sett utenfra virker det som om du er hjemme.
Dermed forblir boligen sikret.

No items found.
No items found.
Enkel forutsigbar prosess

Se hvordan vi går frem - Enkelt og greit

Avtal tid
1.
Avtal tid

Kontakt oss og avtal tid for hjemmebesøk hos deg. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Avtaler tid for gratis befaring
2.
Gratis befaring

På befaringen finner vi sammen de beste løsningene. Med oss har masse prøver. Mål og beregninger gjøres.

Gratis befaring
3.
Tilbud

Tilbudet sendes deg på epost samme dag, senest innen to dager. Med full oversikt over pris og fremdrift. Med full forutsigbarhet tar du beslutningen om du vil fornye hjemmet ditt med oss.

Kunde mottar tilbud
4.
Montering

Arbeidet utføres til avtalt tid. Du ser over at alt svarer til forventning. Så er det bare å inviterer du venner og familie over på middag for å feire den nye flotte oppgraderingen!

Alt monteres til avtalt tid

Hva du kan forvente av oss

Det er utrolig mye vi kan snakke om hva det gjelder det vi står for, når det gjelder produkter og løsninger, miljø og kvalitet etc.

Miljøvennlig

I vår tid er det virkelig viktig å tenke på miljø, dette jobber vi alltid mot på forskjellige måter og områder. Selvfølgelig er vi Miljøfyrtårn-sertifisert.

Spesialtilpassning

Det er viktig at når du handler fra oss at du er 100% fornøyd, derfor skreddersyr vi alt for beste resultat som du skal være glad for i lang tid.

Engasjerte fagfolk

Det er ingen tvil om hva vi i Prima Sol brenner for! Med 30 års erfaring og flere som rett og slett har vokst opp i bransjen ligger solskjermingen i trygge, genuine hender.

Ferdig montert

Monteringen tilbyr vi av ren selvfølge, med beste erfaring og øyne på alt, hva det gjelder nøyaktighet, sikkerhet og forsiktighet,

Valuta for pengene

Skreddersydd, kvalitet og lokalt. Med riktige produkter, riktige mål og en genuin interesse for trivsel i lokalområdet, kan vi alltid regnes med.

Høy kvalitet

Med den lange erfaringen vi har, har vi automatisk kunnet skille bra og dårlige leverandører. Kvalitet er viktig og vi leverer kun det beste.

Ta kontakt for gratis befaring. Helt uforpliktende!
Kontakt oss